Shërbime teknike dentare dhe dentare

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të përpunimeve dentaro-teknike dhe bëjmë dërgesë falas të produkteve tona brenda dhe jashtë vendit.

STOMATOLOGJI E PËRGJITHSHME

 • Kujdesi urgjent i pacientëve;
 • Kontrollim falas dhe plani i terapisë;
 • Imazh panoramik me rreze X;
 • Blombimi;
 • Pastrimi i gurëve;
 • Mbushja e çarjeve;
 • Lustrim me ajër të dhëmbëve;
 • Mbrojtje me fluor të dhëmbëve të qumështit;
 • Prodhimi i gomave mbrojtëse për bruksizëm;
 • Prodhimi i gomave mbrojtëse sportive;
 • Zbardhja e dhëmbëve.
PROTETIKA
 • Proteza fikse (kurora dhe ura);
 • Proteza mobile (proteza vizuale, totale dhe parciale);

ENDONONCIA

 • Mjekimi i kanaleve të rrënjës së dhëmbit.

KIRURGJIA ORALE / IMPLANTOLOGJIA

 • Nxjerrja e dhëmbëve të impaktuar, apikotomia etj.
 • Vendosja e implanteve
   

PROTETIKA FIKSE

 • Zirkoni;
 • Zirkoni deri në 14 anëtarë në bllok;
 • Zirkoni në implante;
 • Zirkoni me vidhosje direkte në implante;
 • Zirkoni anterior;
 • E.max;
 • Qeramikë titani;
 • Qeramika titani në implante;
 • Qeramikë metalike;
 • Qeramika metalike në implante;
 • Qeramika Shulter;
 • Vende frez;
 • Kurora teleskopi;
 • Ngjitës, rrëshqitës, pengesa Dolder.

PROTETIKA MOBILE

 • Vida hibride akrilike mbi implante;
 • Proteza vizuale të kombinuara;
 • Proteza vizuale klasike të skeletizuara;
 • Proteza totale;
 • Proteza të pjesshme.

DIZAJNIMI KOMPJUTERIK (CAD DESIGN)

 • Konstruksione për pajisje protetike fikse dhe të lëvizshme;
 • Mjete të plota protetike me formë të plotë anatomorfologjike.

Artikujt e fundit

/ Новости

Вложувањето во континуираната едукација на нашите вработени е приоритет во нашата ординација, се со цел најголем бенефит да имаат нашите пациенти.

/ Новости

hyperDENT® - Уметноста на денталното инженерство, во Дентал Крафт

Стоматолошкиот центар Дентал Крафт останува во текот со најсовремените светски методи за производство на дентални продукти, од кои нашите клиенти ќе бидат, како и досега неизмерно задоволни и среќни. Насмевката е одраз на вашата личност, а ние и понатаму ќе се грижиме за беспрекорната функција и совршениот изглед на нашите производи.

/ Новости

Дигиталната протетика е иновативен пристап во областа на здравствената технологија и стоматологијата

Дигиталната протетика овозможува изработка протетски помагала коронки и мостови, користејќи напредни компјутерски и дигитални техники. Во нашиот случај, го користиме најдобриот интраорален скенер Sirona Primescan, кој е најпрецизниот и најбрз на пазарот.

GALERI STOMATOLOGJIA

NUMRAT TONA

Klientë të kënaqur dhe të buzëqeshur

0
Implantet
0
Dhëmbët prej porcelani
0
Klientë të lumtur

GALERI TEKNIKA E DHËMBËVE

Klientë të lumtur

GALERI PARA DHE PAS

QENDRA STOMATOLOGJIKE

Stomatologjia

Ordinanca stomatologjike Dentar Kraft udhëhiqet nga Dr. Cvete Pavloski, stomatolog i dëshmuar...

Më shumë

Teknika e dhëmbëve


Laboratori dentaro-teknik u themelua në vitin 2005 nga z. Aleksandar Blazhevski...

Më shumë